ювіляр в оточенні рідних та почесних гостей, свято в самому розпалі.Завжди потрібно пам’ятати про людей літнього віку, адже вони вершили нашу історію, величезною ціною здобували краще майбутнє для нас з вами, невпинною працею подавали приклад того, що тільки працею людина гідна мати все необхідне.

Цими днями свій 90-літній ювілей відсвяткував Василь Олексійович Плюкало, житель села Луганки. З самого ранку очікував приїзду гостей, і вони не забарилися. Цього чудового дня з подарунками і привітаннями до ювіляра завітали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, працівники управління соціального захисту населення та Луганський сільський голова Олексій Соботюк. Сльози радості виступили на очах ветерана від таких щирих, емоційних привітань та побажань.

Василь Олексійович має усі підстави вважати, що достойно прожив ці роки. Адже доля неодноразово випробувала ювіляра на міцність, але він гідно витримав всі її іспити. Звільняв від рабства свій рідний народ та народи сусідніх держав під час Великої Вітчизняної війни та післявоєнної відбудови, дорогами яких пройшов з 1943 року по 1948 рік.

У мирному житті зробив багато доброго і корисного, майже все трудове життя працював на різних посадах в радгоспі «Маріампольський», зокрема й на таких відповідальних, як бригадир тракторної бригади та заступник директора по господарській частині. Не полишив роботу й після виходу на пенсію у 1985 році, надаючи допомогу рідному господарству майже до вісімдесятирічного віку на тих ділянках, де були затребувані його розум, відповідальність та умілі руки. Лише з 2003 року Василь Плюкало на заслуженому відпочинку.

Незважаючи на те, що ювіляру вже 90 років, його бадьорості, невичерпній енергії та оптимізму можна позаздрити. Наш ювіляр - надзвичайна людина, адже постійно переймається долею своєї рідної країни та її захисників. В свої дев’яносто намагається не втрачати сили духу та нести лише радість і добро своїм рідним. Він і нині є прикладом та авторитетом для молоді.

На знімку: ювіляр в оточенні рідних та почесних гостей, свято в самому розпалі.