Днями до районного Будинку культури завітали голова РДА Сергій Завалій, заступник голови РДА Тетяна Панета та заступник директора ПП «Дружба» Віталій Волков, щоб виконати приємну місію. Для підвищення рівня проведення культурно-масових заходів колективу РБК було вручено мультиком - технічний пристрій, який використовується для управління підсилюючої апаратури і значно полегшує роботу звукорежисера, а також сучасні потужні мікрофони - всього на суму 17 тис.грн. Така необхідна апаратура придбана спонсором - приватним підприємством «Дружба».

Голова РДА Сергій Завалій зазначив, що відділ культури проводить різні заходи районного і місцевого рівнів, постійно приймає участь у обласних конкурсах. Наших аматорів знають і цінують їхній талант, вміння та творчі здобутки. Відчувається, що при підготовці тих чи інших заходів колективи РБК і музичної школи вкладають часточку своєї душі. Тож нова апаратура допоможе ще на вищому рівні проводити концерти та урочистості.

Сергій Володимирович подякував митцям за їхню роботу, зокрема за організацію цікавого та змістовного дозвілля дітей, що започатковано цього літа. Жителі райцентру з вдячністю відгукуються про те, що у вихідні дні біля Будинку культури, як і багато років тому, грає духовий оркестр, створює піднесений настрій відпочиваючим на набережній та в парку. А вечори відпочинку, які проводилися в позаробочий час, майже на самому ентузіазмі працівників культури, були досить цікавими, змістовними і збирали велику кількість як дітей, так і дорослих.

Сергій Завалій також подякував Віталію Волкову за небайдуже ставлення до проблем галузі культури та підкреслив, що ця допомога є прикладом партнерських відносин влади і бізнесу. ПП «Дружба» постійно підтримує район у реалізації різних соціальних проектів: відновлення парку і набережної, скверу ветеранів, ремонту палат терапевтичного відділення Петрівської ЦРЛ. Сергій Володимирович також відмітив, що керівництво приватного підприємства турбується і про рівень життя своїх працівників, адже середня заробітна плата, яку вони отримують станом на 1 липня 2015 року, становить 5,5 тис.грн. і є найвищою по району.

У свою чергу, Віталій Волков запевнив, що і в подальшому буде всіляко підтримувати ініціативи голови райдержадміністрації та побажав колективу РБК подальших творчих здобутків, вдалих виступів і концертів, зазначивши, що коли буде хліб, то буде й пісня.

На знімку: С.Завалій, Т.Панета і В.Волков з працівниками РБК та відділу культури