Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!

Щиро вітаю вас із 1 вересня - Днем знань!

1 вересня – це свято, сповнене хвилюваннями від першого кроку на шкільний поріг, очікуваннями нового від країни знань, радістю від довгоочікуваних зустрічей з друзями. Це яскравий і барвистий день і для дітей, і для їхніх батьків, і для педагогів.

Саме в День знань починається дорога в майбутнє для кожного з нас, дорога формування особистості, громадянина своєї держави, самостійної мислячої людини. Надійними провідниками по цій нелегкій стезі стають вчителі. Тож особливі слова подяки педагогам за неоціненну інтелектуальну працю та духовний внесок у справу.

Усім, хто 1-го вересня прийде до навчальних закладів здобувати знання й професію, я бажаю впевненості у своїх силах, успішного навчання, радості від спілкування з однолітками й учителями.

Впевнено крокуйте дорогою знань!

Голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

* * *

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань! 

Це особливе і хвилююче свято. А особливо для тих, хто сьогодні вперше сяде за учнівську парту чи йде до студентської аудиторії. Упевнений, зерна науки зростуть у ваших душах урожаєм мудрості, справжнього патріотизму та любові до своєї землі.

Пам’ятайте, нашій молодій державі потрібні ваші розум і ваше завзяття. Адже знання – це велика сила, здатна зробити нашу Україну могутньою, міцною та багатою.

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їхню неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, - ми завжди залишаємося вашими учнями!

Від себе особисто і від імені депутатського корпусу обласної ради бажаю, насамперед, миру, здоров’я, сили та наполегливості на шляху науки.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні земляки! Дорогі юні друзі!

Щиро вітаємо вас із Днем знань і початком нового навчального року.

Перше вересня – це завжди радісна, щаслива мить. Це свято близьке кожній родині, несе молодим надію та відкриває їм дорогу в майбутнє.

Особливим є цей день для першокласників, які вперше сідають за шкільні парти. Сповнений квітів, усмішок, теплих напутніх слів, він залишиться світлим спомином назавжди.

Нехай же новий навчальний рік відкриє перед молоддю нові широкі обрії пізнання, педагогам принесе задоволення від результатів їхньої праці, а батькам – впевненість у щасливій долі їхніх дітей.

Бажаємо усім енергії і віри в свої сили, здоров’я та наснаги. Нехай усе, що ви робите, приносить вам радість.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради