майстер-клас по плетінню із гумок зацікавив малечу не на жартЯк завжди, вечір п’ятниці скликав в парк відпочинку всю малечу разом з батьками. Та цього разу все навкруги було не тільки радісним і прекрасним, але й загадковим. Чарівна ведуча вечора розваг Ольга Коваль розповіла дітям, що на плошадці є її маленька помічниця Настуня, яка проводить мастер клас по плетінню їз гумок, тож бажаючі можуть приєднатися до неї і сплести якусь гарну річ.

І ось підійшов час оприлюднити програму вечора, тож таємничість розкрилася. На дітей очікував загадковий вечір: загадки, різноманітні ігри і, як завжди - запальна дискотека. Тож цього вечора був і сміх, і роздуми, бо відгадувати загадки - нелегке завдання. Зрештою, всі учасники були нагороджені солодкими призами. З самого свого початку дискотека об’єднала в танці і батьків, і дітей, що вже встигло стати доброю традицією цих вечорів. Чудове прощання з липнем відбулося, тож з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей з нашою малечею!

Вікторія Махнюк

чарівна і загадкова ведуча Ольга Коваль в конкурсах дітям потрібна тільки перемога, адже нагорода - солодкі призи загадки панували цього вечора і об’єднали всіх

На знімках: майстер-клас по плетінню із гумок зацікавив малечу не на жарт; чарівна і загадкова ведуча Ольга Коваль; в конкурсах дітям потрібна тільки перемога, адже нагорода - солодкі призи; загадки панували цього вечора і об’єднали всіх.