О.Лукашов і Т.Панета з підприємцями та іншими учасниками заходуГрупа підприємців – фізичних осіб з нагоди їхнього професійного свята – Дня працівників торгівлі була запрошена в районну державну адміністрацію, де їх щиро привітали перший заступник голови райдержадміністрації О.Лукашов і заступник голови РДА Т.Панета.

О.Лукашов передав підприємцям вітання і найкращі побажання від очільника району С.Завалія.

- Всі ви чимало робите для формування економічного потенціалу району, налагодження та ефективного функціонування сучасної системи торгівлі. Хоча фінансова криза і дещо загальмувала розвиток вітчизняної торгівлі, у більшості випадків вдалося зберегти мережу торгівлі, закладів ресторанного господарства, відкрити нові підприємства, поліпшуючи рівень обслуговування населення.

Торгівля була і є дзеркалом економіки, тому ви виконуєте важливу місію, сприяючи підвищенню економічного потенціалу як району, так і держави в цілому – сказав Олександр Сергійович.

Т.Панета також привітала учасників заходу, відзначила, що вони беруть активну участь у громадському житті району, допомагають громадянам соціально незахищених категорій, в тому числі дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, особам, переміщеним з окупованих територій Донбасу.

Підприємці Любов Новик, Ірина Федорак та Олег Ясковець з нагоди професійного свята нагороджені Подякою Кіровоградської обласної державної адміністрації. О.Лукашов та Т.Панета вручили їм нагороди, побажали міцного здоров’я, життєвої наснаги, упевненості в майбутньому, подальших успіхів у професійній діяльності.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: О.Лукашов і Т.Панета з підприємцями та іншими учасниками заходу.