діти довели в командній грі вони найкращіЗавжди багато уваги ми приділяємо нашим дітям, їхньому вихованню та відпочинку. Враховуючи досвід попередніх років, у Петрівському районі вирішили урізноманітнити дозвілля дітей у літній період – проводити вечори розваг для них. Восени у малечі почнеться новий навчальний рік, і наскільки він буде продуктивним - залежить від відпочинку зараз. Тож 10 липня було відкрито перший вечір розваг, який пройшов в парку відпочинку. Цю першу зустріч підготували працівники районного Будинку культури і районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а саму програму започаткувала  райдержадміністрація.

Здається, що цього дня в парку панувала найсвятковіша атмосфера, про яку можна тільки мріяти: сцена прикрашена різнокольоровими кульками та величезними квітами,  линули звуки чудової мелодії і ніжки самі йшли в танок. Щаслива та усміхнена ведуча - директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Стулій привітала малечу, а потім на протязі вечора і за конкурсами слідкувала, і за безпекою кожної дитини. А конкурсну програму підготували настільки вміло, що участь в ній взяли не тільки діти, а й дорослі. Складалася вона з розминки та семи ігор, а саме: «квіткова поляна», «естафета м’ячів», «містер і місіс», «бабусина скринька». Весь час діти активно брали участь в іграх, перемагали та отримували маленькі призи. Та найбільше всіх присутніх вразила гра «бабусина скринька», коли малечі треба було швидко перевдягтися в традиційну українську одіж і зробити це правильно. В момент, коли двоє учасників з такою щирою радістю на обличчях показували свої вміння і захват надзвичайно гарним вбранням, у батьків з’явилося почуття гордості за своїх дітей і смуток за свою країну. Бо мабуть кожен в цю хвилину молився, щоб у маленьких патріотів було щасливе майбутнє.

Тим часом вечір спливав дуже швидко і надійшов час для омріяної дискотеки для дітей та батьків. Чарівним диск-жокеєм була Наталка Педан, яка своїми запальними ритмами зуміла об’єднати все навкруги в єдиному танці. Танцювали і діти, і батьки, кружляли на сцені та біля неї, а наймолодші кружляли на руках мами й тата. Лише один вечір зміг міцно налаштувати дітвору не тільки на позитив, а й на, будемо сподіватись, довгу дружбу. Наступна зустріч відбудеться 17 липня. Учасники зможуть проявити свої здібності у «Караоке» та конкурсі дитячого малюнку на асфальті, а також планується виїзна торгівля.

Чудово, що в наш час є дуже багато людей, які з таким ентузіазмом та безкорисним прагненням допомогти, можуть влаштовувати дітям такі приємності. Тож нам залишається тільки подякувати їм за те, що в їхньому серці навіки збереглася безмежна любов до малечі!

Вікторія Махнюк

На знімку: діти довели в командній грі вони найкращі.