Працювати з людьми похилого віку дуже непросто. Далеко не всім вдається знайти з ними спільну мову, зрозуміти їхні потреби. Дехто навіть порівнює стареньких з малими дітьми – такі ж вразливі, іноді капризні, будь-які образи вони беруть близько до серця. Але керівникові центру соціального обслуговування Інні Лук’яновій та її підлеглим спілкування зі старими людьми вдається на славу. Їхня організація майже безкоштовно надає різноманітні послуги людям, що потребують цього – малозабезпеченим, інвалідам та людям похилого віку. Я – пенсіонерка, учасник ВВВ тилу, тому я давно користуюсь послугами, що надають працівники організації і я більш ніж задоволена якістю їхньої праці. Персонал центру – це порядні, чуйні, ввічливі та доброзичливі люди. Вони розуміють, що самотнім пенсіонерам дуже не вистачає ласки, теплих слів підтримки, тому крім того, що вони допомагають вирішувати нам практичні питання (наприклад, центр надає перукарські послуги, забезпечують харчами тощо), вони також підтримують нас морально, створюють атмосферу турботи та комфорту.

Першою працівницею організації, що обслуговувала особисто мене, була Світлана Біла, приємна та чутлива жінка, що завжди пам’ятала про мої потреби і вчасно їх задовольняла. Зараз послуги надає мені ще зовсім молода Марина Бєлікова. Марининого приходу я зажди чекаю, як свята і ще з порогу чую, що прийшла саме вона. Вона неймовірно вправна та дуже професійно справляється з покладеними на неї обов’язками, мені навіть підказувати їй нічого не доводиться. Я дуже поважаю і ціную Марину за чемність, тактовність, терплячість і ввічливість. Завжди весела та приємна, ця вродлива молода жінка ніколи не забуває поцікавитись моїми справами та здров’ям.

Від свого імені та імені всіх задоволених клієнтів центру я хочу подякувати Інні Олександрівні та всьому колективу за їхню непросту працю, небайдужість нашими долями, за їхні великі чутливі серця. Ви робите наше життя простішим та своїми візитами додаєте до нього яскравих кольорів. Зичу всім вам здоров’я, благополуччя та успіхів у вашій важкій, але дуже важливій та потрібній роботі.

З повагою, Раїса Філіпенко.