Дорогі матроси, старшини, мічмани, офіцери, генерали та адмірали!

Щиро вітаю Вас із Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Військово-Морські Сили України виконують завдання із забезпечення обороноздатності держави, захисту її морських рубежів і гідно представляють нашу країну в міжнародному військово-морському співробітництві.

Морська служба у нас завжди була однією з найпрестижніших військових професій. Овіяна романтикою, легендарною славою воїнів у матроських бушлатах і безкозирках, оспівана у піснях, вона завжди притягувала справжніх чоловіків, людей мужніх, сміливих, безстрашних, відданих своїй Батьківщині. 

У цей святковий день бажаю всім вам миру, міцного здоров’я, удачі та благополуччя! Висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам флоту за їхній бойовий і трудовий героїзм, неоціненний внесок у військово-патріотичне виховання молоді та особового складу Військово-Морських Сил України.

Нехай і надалі буде плідною ваша нелегка, але така необхідна Україні праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська осявала вас многії літа.

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

***

В Україні щорічно у першу неділю липня відзначатиметься День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Відповідний Указ Президент України підписав 12 червня 2015 року.

Тож, дорогі ветерани і працівники Військово-Морських Сил Збройних Сил України, працівники цивільного флоту, портів, морських навчальних закладів, суднобудівних і судноремонтних підприємств, дозвольте привітати вас з нагоди професійного свята!

Морська служба у нас завжди була однією з найпрестижніших військових професій. Овіяна романтикою, легендарною славою воїнів у матроських бушлатах і безкозирках, оспівана у піснях, вона завжди притягувала справжніх чоловіків, людей мужніх, сміливих, безстрашних,  але з огляду на останні події в країні, ми змінили своє відношення та підходи до відзначення подібних свят. Професійне свято — це насамперед додатковий привід для осмислення пройденого і уточнення актуальних завдань на майбутнє з метою підвищення боєздатності та авторитету Військово-Морських Сил України.

Бажаємо усім успіхів у ратній праці, добра, злагоди, міцного здоров’я, родинного благополуччя і непохитної віри в щасливе та мирне майбутнє нашої Батьківщини!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради