Правоохоронці району викрили особу молодого чоловіка, який обікрав жінку похилого віку.

Ним виявився 26-річний житель Володимирівки, який зареєстрований в м. Жовті Води Дніпропетровської області та тимчасово проживає у нашому районі у своїх родичів. Відпочиваючи з останніми на ставку біля села Зелене, в нічний час, коли всі почали вкладатися спати на природі, зловмисник вирішив прогулятися селом. Дійшовши до однієї з хат, молодий чоловік пригадав, що там проживала знайома йому бабуся, та вирішив зайти на територію її домоволодіння з метою викрадення будь-якого майна.

79-річна господарка прокинувшись зранку, виявила відсутність майже всієї домашньої птиці, а саме - 22 курей, 1 півня та 10 курчат. Тому вона звернулась за допомогою до свого сусіди, який, в свою чергу, викликав правоохоронців.

Працівники міліції, приїхавши на місце події, за допомогою жителів села швидко встановили той факт, що вночі на ставку відпочивала кампанія молодих людей, які були жителями села Володимирівка. За гарячими слідами, в ході огляду місця події, працівниками міліції за місцем проживання зловмисника були вилучені всі курчата та частина викрадених курей, окремі з яких вже були зварені на обід немаленькій сім’ї. Вилучене майно повернуто потерпілій.

Як пояснив зловмисник, таким чином, він вирішив висловити вдячність своїй родині за те, що вони його прихистили та годують. Також розповів працівникам міліції, що викрадену птицю він складав у мішок, частину курей втратив по дорозі, бо не раз випускав мішок з рук, тож кури вилітали з нього.

Загалом потерпілій було завдано збитків на загальну суму 1560 гривень. На сьогодні зловмиснику вже оголошено про підозру, повідомив в.о. начальника Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Олександр Лисенко. Молодому чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Прес-служба Петрівського РВ УМВС.