Сергій Завалій та його перший заступник Олександр Лукашов провели зустріч із керівниками базових сільгосппідприємств району.Днями голова райдержадміністрації Сергій Завалій та його перший заступник Олександр Лукашов провели зустріч із керівниками базових сільгосппідприємств району.

Розпочинаючи зустріч, Сергій Володимирович, зокрема, зазначив:

- Як керівників базових підприємств району я багатьох із вас особисто знаю, особисто зустрічався: ви успішно працюєте на землі, допомагаєте району, допомагаєте сільським радам вирішувати соціальні питання. Наші зустрічі продовжуватимуться, я відкритий для спілкування, чекаю зворотної реакції і від вас, як керівників, щоб не припинялася корисна взаємодія між вами та владою на користь району. Наші з вами взаємини абсолютно прозорі, партнерські, абсолютно зрозумілі.

Ідеї є, - зазначив очільник району, - а тому нам потрібно налагоджувати діалог, щоб зробити наш район ще кращим, більш комфортнішим для його жителів. Хотів би почути ваше бачення проблем, які вас хвилюють, проблемні питання для району, шляхи їх вирішення, а головне - почути, як разом все це будемо втілювати в життя – працювати єдиною командою на користь Петрівського краю.

Між керівником району та сільгоспкерівниками відбулася предметна та результативна розмова щодо підвищення рівня заробітної плати в галузі сільського господарства, проведення збиральної кампанії 2015 року та інших актуальних питань. Результатом спілкування стане ще тісніша співпраця у вирішенні соціально-економічних проблем району між соціально-відповідальним бізнесом та владою.

Фото Сергія АНДРУСЕНКА