випускників вітають керівники району Світлана Тилик та Сергій ЗавалійОсь і настав той день у шкільному житті, якого з нетерпінням чекають учні на протязі багатьох шкільних років, а діждавшись, затим сумують, адже для них це час прощання назавжди з рідною школою, вчителями, звичним колом шкільних друзів. Саме з незабутнього випускного вечора, від шкільного порогу починається їх дорога у доросле життя.

На подвір’ї Петрівського НВК 31 травня було чути музику, гамір та радісний сміх, адже тут зібралася велика громада: школярі, батьки, рідні, друзі, котрі прийшли привітати випускників 2015 року з отриманням атестата про середню освіту. На випускний вечір також прибули почесні гості: голова РДА С.В. Завалій, голова районної ради С.О. Тилик, перший заступник голови РДА О.С. Лукашов, Петрівський селищний голова І.В. Педан та начальник відділу освіти Петрівської РДА Г.Л.Москалець.

Урочистості розпочалися з гімну України, а затим ведучі запросили до слова керівників району Сергія Завалія та Світлану Тилик. Голова РДА поздоровив випускників із закінченням школи та з початком нового, дорослого життя, закликав їх не боятися труднощів і самостійно приймати важливі рішення, не боятися помилок, адже не помиляється лише той, хто нічого не робить. Побажав, щоб щасливою була їх життєва дорога. Голова районної ради Світлана Тилик теж приєдналася до цих привітань на адресу випускників та їх батьків, висловивши щиру подяку вчителям за їх багаторічну, плідну працю за навчання та виховання підростаючого покоління. Світлана Олександрівна порадила випускникам іти по життю з любов’ю до своєї країни, до родини, до своєї маленької Батьківщини.

благословення отця МихаїлаНастоятель храму Господнього Вознесіння отець Михайло благословив випускників на щасливе майбутнє. Із словами вдячності вчителям та з батьківським благословенням до випускників звернулася Любов Володимирівна Проценко. Востаннє з вуст класного керівника 11-А класу Тетяни Копань прозвучали напутні слова і найкращі побажання випускникам.

Педколектив Петрівського НВК нині має вагомі результати своєї роботи і по закінченні навчального року може пишатися досягненнями великої когорти своїх вихованців. Особливо відрадно, що серед випускників цього року є аж шестеро золотих медалістів. Голова Петрівської РДА Сергій Завалій окрім медалей вручив атестати особливого зразка разом з відзнаками «Золотий фонд Петрівщини» Ірині Антоненко, Тетяні Карнажук, Вікторії  Копань, Есфір Проценко, Сніжані Улановій та Марині Яковенко. Атестати загального зразка вручила випускникам директор Петрівської гімназії Алла Вєтрова. А отець Михайло подарував іконки з образом Пресвятої Богородиці, яка охоронятиме юнаків і дівчат у їх подальшому житті.

Щиро дякували випускники своїм учителям за науку, за частинку відданої їм душі. А вже після зворушливих, напутніх слів вчителів лунали пісні, були несподівані сюрпризи, подарунки та обіцянки не забувати ці проведені разом незабутні роки. Традиційно на завершення випускного вечора закружляв  останній шкільний вальс, а наступного дня вулицями селища йшли випускники зустрічати сонце першого світанку свого вже дорослого життя. 

Сергій АНДРУСЕНКО

випускниця Даша Ярмола запросила тата до танцю співають випускниці

золоті медалістки: Ірина Антоненко, Марина Яковенко, Вікторія Копань, Тетяна Карнажук

На знімках: випускників вітають керівники району Світлана Тилик та Сергій Завалій благословення отця Михаїла; випускниця Даша Ярмола запросила тата до танцю; співають випускниці; золоті медалістки: Ірина Антоненко, Марина Яковенко, Вікторія Копань, Тетяна Карнажук.