Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі святом Останнього дзвоника.

Для кожного цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Хочу сказати спасибі матерям, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні Кіровоградщині, ви потрібні Україні.

Це особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Останній дзвоник 2015 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях.

Бажаю вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія – змінити весь світ. Тому бажаю вам миру, здоров’я і добра, удачі і натхнення.

З повагою  голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Дорогі школярі, вчителі, батьки!

Сьогоднішнє свято – особливе. Адже останній дзвінок сповіщає про те, що навчальний рік успішно завершився, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті.

Останній дзвінок нагадує, що розпочалася чудова пора для дітей – літні канікули. Пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою. Тож щиро вітаю вас зі святом. Бажаю, щоб Першого вересня ви прийшли до школи дужими, життєрадісними, готовими до нових звершень.

  Сьогодні одинадцятикласники залишать стіни рідних шкіл. Перед Вами, дорогі випускники, відкриваються широкі життєві дороги та нові можливості. Протягом усіх років навчання поруч з вами були ваші батьки та вчителі, тому хочу висловити їм глибоку вдячність, за те що вони щоденно вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання. Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради