Черговий третій тур першості області по футболу наша команда ФК «Інгулець» провела в Бобринці проти місцевого «Новатора» і, навіть граючи не найсильнішим своїм складом, здобула впевнену перемогу з рахунком 4:0 (двічі у воротах суперників відзначився Роман Кретов, також по м’ячу забили Віталій Петриченко та Антон Карпінець).

Разом з тим, президент клубу Олександр Поворознюк, незважаючи на позитивний результат, залишився не зовсім задоволеним якістю гри, зазначивши, що аж до 75-ї хвилини (тоді коли було забито другий гол) комбінаційні дії «Інгульця виглядали аж занадто натужними, хаотичними, без будь-якого креативу і творчої думки на полі. Тобто переграли суперників на класі, але не завдяки цікавим ігровим комбінаціям та тактичним схемам. Отож, аби долати суперників уже більш серйозного, аніж «Новатор», рівня, доведеться ще чимало попрацювати.

За підсумками третього туру «Інгулець» перемістився на другу сходинку турнірної таблиці групи «Схід», набравши 7 очок (так само як і ФК «Головківка» та «Старт»), але поступаючись поки що головківцям за різницею забитих і пропущених м’ячів.