Дорогі ветерани війни!

Шановні жителі Петрівщини!

Пам’ять війни – це пам’ять серця. Її сувора правда залишається з нами, як уособлення мужності, патріотизму, відданості Батьківщині.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за ваш ратний і трудовий подвиг. Нехай вас обходять стороною печалі і негаразди. Нехай увага, турбота і теплота сердець оточуючих людей зігрівають ваш благородний і героїчний життєвий шлях.

Дорогі жителі Петрівщини! Районна державна адміністрація та районна рада від усієї душі бажають вам, вашим близьким і рідним мирного неба над головою, здоров’я, добра, щастя і благополуччя!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради

* * *

Вічна пам’ять і слава героям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, а також трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Цими травневими днями давайте вшануємо воїнів-визволителів, які ще живуть поруч із нами, та, за народним звичаєм, гідно пом’янемо загиблих і тих ветеранів, що вже назавжди відійшли у вічність.

Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, достатку, а також упевненості та віри у велике, світле майбутнє нашої країни!

Олег Гіюк, голова районної організації ветеранів України.

* * *

Шановні жителі Кіровоградщини! Дорогі ветерани!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Мільйони українців 70 років тому своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою захищали рідну землю.

Дорогою ціною далася та перемога: за роки війни в Україні загинув кожен шостий громадянин. Але наш народ у своїй єдності здобув перемогу. Адже ми відстоювали своє право на мирне, вільне життя. На жаль, і сьогодні зі зброєю в руках маємо боронити свою державу. Але українці – сильний, свободолюбивий, європейський народ. Таким був, є і залишиться.

Дякую Вам, дорогі наші ветерани-визволителі, за звільнення нашої Батьківщини від найстрашнішого режиму у світі, за звільнення цілої Європи. Ваш самовідданий подвиг завжди нагадуватиме, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, а вашим рідним та близьким – оптимізму і непохитної віри в те, що завтрашній день буде мирним, світлим та щасливим.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко

* * *

Шановні воїни-визволителі, учасники Другої світової війни, дорогі земляки!

Щиро вітаю Вас із Днем пам’яті та примирення, з 70-ю річницею Перемоги!

Це велике свято для нашої держави та для кожного з нас, що єднає людей проти агресії та війни, символізує прагнення до миру і процвітання.

Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини Ви всьому світові довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, зупинив навалу нацизму ціною власного життя. Ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, які із зброєю в руках захищали і захищають свободу та незалежність нашої країни.

Здоров’я Вам, достатку і благополуччя. Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

З глибокою повагою народний депутат Анатолій Кузьменко