Проценко ЄсфірЩовесни ми підбиваємо підсумки участі учнів нашого району в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад із базових навчальних дисциплін.

Здобутки юних обдарувань цього року вагомі. 8 учнів Петрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів-гімназія» довели свій високий рівень знань, вміння працювати й розв’язувати проблемні завдання нестандартно, критично мислити, робити правильний вибір у різних навчальних ситуаціях. У їхній командній скарбничці - 11 призових місць.

Наші учасники продемонстрували свої успіхи у вивченні математики, фізики, хімії,біології, астрономії, екології, географії, української та російської мов.

Яковенко Марина.Все більшої популярності серед учнів району набирає конкурс науково-дослідницьких робіт. Адже переможці обласного етапу цього конкурсу, як і учнівських олімпіад, звільняються від державної підсумкової атестації з того предмета, з якого учень виконував контрольну роботу на конкурсі. Цьогоріч на обласному етапі конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт здобуто дві перемоги: ІІ місце у секції «Валеологія» зайняла учениця 11 класу Петрівського НВК Проценко Єсфір та ІІ місце у секції «Екологія» Яковенко Марина.

Ми гордимося вашими досягненнями і радіємо вашим перемогам!

Вміння знаходити обдарованих і творчих дітей – талант, вміння їх вирощувати – мистецтво. В усі часи актуальними залишаються слова Івана Франка про те, що «школа вчителем стоїть». Добре відомо, що за успіхами наших школярів стоїть кропітка праця вчителя. Високопрофесійно, самовіддано, результативно у цьому році спрацювали вчителі Петрівського НВК О.О.Оранський, Л.А.Шашуба, А.К.Мішура, В.І.Ємець, Л.А.Чорна, І.П.Глязнуцова, Н.П.Митько, Н.І.Ваніна та керівник екологічного гуртка Петрівського ЦДЮТ Н.П.Тимченко. Пишаємося високими досягненнями педагогів, які, незважаючи на нелегкі часи для нашої держави, складні умови проведення олімпіад, наполегливо, творчо та результативно працюють, захищають честь нашого регіону, позитивний імідж педагога Петрівщини. 

Висловлюємо повагу та щиру подяку учням за пророблену роботу, батькам – за підтримку своїх дітей.

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  у 2014-2015 навчальному році! Бажаємо міцних знань, широкого світогляду, бажання та вміння творити, не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати  нових  вершин.

   

Григорій Москалець, начальник відділу освіти райдержадміністрації.