Саме під цим гаслом щороку, з 1 по 30 квітня, проводиться Всеукраїнський місячник ”Спорт для всіх - спільна турбота”.

Під час місячника понад 1 мільйон активістів і небайдужих людей всієї України об’єднаються однією ідеєю - ремонтом та благоустроєм спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку.

Головне завдання місячника – проведення благоустрою діючих майданчиків. Для цієї роботи не потрібно значних коштів. Необхідно, щоб кожен проявив бажання та ініціативу. 

Закликаємо до цієї роботи підключитися всі трудові, учнівські колективи, фахівців, які проводять фізкультурно-оздоровчу роботу, та всіх тих, для кого спорт не є «просто пустим словом». Навіть незначна фінансова підтримка з Вашого боку стане відчутною при фарбуванні футбольних воріт, облаштуванні спортивних майданчиків.

Місячник під гаслом “Спорт для всіх – спільна турбота” передбачає залучення усіх верств населення до піклування про підростаюче покоління шляхом наведення порядку на спортивних об’єктах, а також в місцях масового відпочинку населення, де влітку можна позмагатись в рухливих та спортивних іграх на свіжому повітрі.

Пропонуємо усім активно і дружно долучитися до проведення місячника “Спорт для всіх – спільна турбота” та зробити свій вклад у здорове майбутнє всієї України та нашого району, і нехай спорт буде завжди нашою спільною турботою.