Районна державна адміністрація, районна рада та управління соціального захисту населення райдержадміністрації щиро привітали Тамару Родіонівну Шульженко з дев’яносторічним ювілеєм! Побажали міцного здоров’я, пронизаних щастям миттєвостей, поваги від оточуючих, усмішок та вдачі кожного дня, а найголовніше - любові та підтримки близьких і рідних людей.

Тамара Родіонівна народилася 1925 року в селі Кавказ Баштанського району, що на Миколаївщині. Після закінчення школи та відповідних професійних курсів почала працювати трактористкою в колгоспі у рідному селі, після чого, пропрацювавши там дев’ять років, влаштувалася вантажницею залізничного транспорту Державного союзного тресту «Дзержинскстрой». Останнім місцем роботи став овочевий цех Херсонського консервного заводу, де вона вже пропрацювала аж до виходу на пенсію.

Завжди на життєвому шляху виникають перешкоди, не стала винятком і доля Тамари Родіонівни, та сильна духом жінка зберегла в серці ту несамовиту іскру, непереможну наснагу до життя, на яку можна лише рівнятися.