Петрівська районна державна адміністрація повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Порядку розміщення, встановлення технічних елементів (пристроїв) телекомунікаційних мереж (Інтернету, кабельного телебачення) слабкострумного обладнання, супутникових антен, охоронних засобів та вартості відшкодування витрат за використання елементів будинків житлового призначення та споруд, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Петрівського району Кіровоградської області суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються відповідною діяльністю» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщені на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації (http://petrovo.kr-admin.gov.ua/) в розділі «Регуляторна політика», а також будуть розміщені в найближчому номері районної газети «Трудова слава».

Зауваження і пропозиції приймаються в письмовому та електронному вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Розробник проекту регуляторного акта – відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Петрівської районної державної адміністрації.

Поштова та електронна адреси розробника проекту регуляторного акта – каб. № 104, вул. Жовтнева, 20, смт Петрове, Кіровоградська обл., 28300, 

e-mail: ekonomika-rda@yandex.ua, inbox1@petrovo.kr-admin.gov.ua

тел. 9-62-62.

Геннадій Горбанець, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації