Отож, як ми уже розповідали в попередніх номерах, в рамках підготовки до майбутнього футбольного сезону одразу в кількох турнірах узяла участь наша команда ФК «Інгулець». Одним з найпрестижніших таких (виходячи зі складу учасників) був турнір «Банк Михайлівський &UFI & Zorya-CUP».

І безумовно, добрим здобутком команди Олександра Поворознюка стала третя сходинка символічного п’єдесталу пошани, хоча, знову ж таки, перед командою жодних турнірних завдань не ставилося, головною метою участі був намір в «бойових умовах» перевірити новачків, награти оптимальні взаємозв’язки, визначитися остаточно з основним складом, якому доведеться взяти на себе головний тягар в боротьбі в офіційних змаганнях, сезон яких розпочнеться уже незабаром.

Отож пригадаємо увесь турнірний шлях, яким наші улюбленці йшли до своєї бронзової нагороди: після поразки від команди господарів «Зоря – Черкаський Дніпро-2» з рахунком 1:2, футболісти «Інгулець» не залишили шансів спочатку роменському «Агробізнес-TSK» (6:0) та каховському «Авангарду» (3:0), тож у півфіналі зустрілися з командою «Арсенал-Київщина», яка зайняла друге місце в своїй групі А.Слід зазначити, що поєдинок з цією командою другої ліги проходив за ігрової і територіальної переваги наших футболістів, які, втім, не зуміли реалізувати її в забиті м’ячі. Відтак основний час так і завершився з рахунком 0:0. Натомість в серії післяматчевих пенальті удачливішими виявилися футболісти з Білої Церкви, до того ж цього дня, як мовиться, «спіймав кураж» їх голкіпер Ігор Філіпенко, котрий зумів відбити одразу три удари. Отож з рахунком 3:1 право позмагатися за Кубок вибороли футболісти з Київщини. Натомість наші  футболісти в поєдинку за третє місце отримали змогу реабілітуватися, взявши реванш над своїми кривдниками – командою «Зоря-Черкаський Дніпро-2». І слід зазначити, що цією нагодою вони скористалися сповна, забивши у ворота суперника два «сухих» м’ячі (голи на рахунку Романа Кретова та Віталія Колєснікова).

Володарями ж Кубку Першина (це ще одна назва зазначеного турніру) стала перша команда господарів «Черкаський Дніпро», яка здолала у фінальному матчі виснажений попереднім поєдинком «Арсенал-Київщину» з розгромним рахунком 6:1.