Ним виявився 16-літній житель Луганки, який разом зі своїми товаришами з Кривого Рогу викрали 3 металеві решітки розміром 500х500мм, товщиною металу 30 мм у односельця.

До міліції звернувся пенсіонер 1944 року народження, який став жертвою зловмисників. В ході проведення слідчих та оперативно-розшукових дій правоохоронці з’ясували всі обставини вчиненого злочину. Було встановлено, що товариші, маючи єдиний злочинний умисел на вчинення таємного викрадення чужого майна, прийшли до приватного домоволодіння пенсіонера. Після чого один з них залишився на дорозі з метою спостереження та, у разі виникнення небезпеки, попередження  двох інших подільників, які через паркан перелізли на територію подвір’я потерпілого, звідки таємно викрали 3 металеві решітки. В подальшому викрадене майно було продане іншій особі, у якої воно й було вилучено та повернуто власнику.

Дії зловмисників кваліфіковано за частиною 3 статті 185 Кримiнального Кодексу України «Крадіжка» Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 рокiв, - заявив начальник Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області, підполковник міліції Євген Чуйко. 

Ганна Пащенко, інспектор по РНГФ Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області