Сьогодні в Петрівській ВК №49 розвинуте швейне, металообробне та деревообробне виробництвоКерівництво Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) зацікавлене у співпраці з особами, організаціями та підприємствами різних форм власності, які можуть використати виробничий потенціал для реалізації власних ідей. Тут виробляють металеві та дерев“яні альтанки, дитячі ігрові майданчики, гойдалки, вироби з кованими елементами, ремонтують автомобілі.

На даний час виробнича майстерня установи завершує виконання дуже цікавого замовлення.

Голова Петрівської районної адміністрації Олександр Анісімов та його заступник Ігор Дементьєв значну увагу приділяють благоустрою населених пунктів. Тому звернулися до помічника начальника установи з питань залучення засуджених до праці та трудової адаптації Сергія Затянова з проханням виготовити елементи ковки для «Набережної закоханих». Дані конструкції Олександр Іванович та Ігор Геннадійович планують встановити в центрі смт Петрового, які, ймовірно, радуватимуть душі всих закоханих (на момент виходу номера з друку і лавочки, й інші металеві конструкції комплексу вже встановлено на місце призначення. - Ред.).

лавки«Одним із головних завдань пенітенціарної служби є залучення до співпраці якомога більшої кількості споживачів. Цього вимагають відповідні регіональна і загальнодержавні програми. Сьогодні в Петрівській ВК №49 розвинуте швейне, металообробне та деревообробне виробництво, виготовляють тут товари народного вжитку», - відмітив начальник установ,и полковник внутрішньої служби Едуард Кущ.

елементи ковки для «Набережної закоханих»

Наталія Бурлак, Петрівська виправна колонія №49

Від редакції: в тому, що виготовлювана виробничою майстернею установи продукція справді високої якості, тепер можна переконатися, відвідавши набережну, офіційне відкриття якої передбачається на наступному тижні.