на сцені актори Балахівського СБКДнями в районному Будинку культури відбувся районний етап Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

З привітальним словом виступила начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Наталія Подкопаєва, яка привітала зі святом, побажала учасникам успіху й творчих злетів.

Виступи були цікаві, веселі й навіть пізнавальні. Шкода тільки, що глядачів було небагато, адже подивитися було на що. Актори виступали старанно, вживалися в ролі, але й хвилювалися немало.

завершують свою виставу аматори з Новостародубського СБК.Виступали театральні колективи: Петрівського РБК з п’єсою-одноактівкою «Бувальщина» (режисер - Галина Бискуб); Балахівського СБК з інсценізацією за твором А.Ткаченка «Переполох на свинофермі»; Новостародубського СБК з театралізованим дійством «Ходить гарбуз по городу» (режисером якого є Катерина Санітарчук); Богданівського СБК з гумористичною сценкою «Сімейний психолог» (режисер Леся Сугак); Володимирівського СБК з уривком п’єси І.Котляревського «Наталка-Полтавка» (режисер Оксана Іванова); п’єсу Лесі Дикої «Золоте правило» виконав театральний колектив Петрівського сільського клубу (режисер Анна Михайліченко) й інсценізацію казки на новий лад «Червона шапочка» представив колектив Водянського СБК (режисер Ксенія Болотова).

Учасникам свята були вручені грамоти.

Яна БОЙКО

На знімках: на сцені актори Балахівського СБК; завершують свою виставу аматори з Новостародубського СБК.