Анатолій ДорофеєвГенерального директора ТОВ «Агродар ЛТД» Анатолія Дорофеєва знають і поважають не лише мешканці Олександрії, жителі району, але й усієї  Кіровоградщини. Заслужену повагу земляків Анатолій Юрійович здобув за те, що опікується краєм, де народився. Він - людина слова, бо завжди виконує обіцяне.

Надавати допомогу тим, хто її потребує, успішний підприємець почав паралельно із розвитком свого бізнесу. Вже у 2003 році говорили, що Дорофеєв небайдужий і порядний, має чуйне серце. Бо кожен, хто до нього звертався, міг переконатися у тому, що він реально допомагає. І робить це щиро. Так у багатьох з’явилася не лише надія, але й реальна допомога в різних сферах життя Олександрійщини. То зупинки в селах нові встановить, то солодощі для вихованців дошкільних закладів придбає, то районній лікарні посприяє. 

Слід відзначити, що підтримка медичним закладам з боку мецената надається постійно. Вагомий вклад Анатолій Дорофеєв і його команда внесли у створення належних умов для надання якісних медичних послуг жителям краю. Дізнавшись про те, що лікарня потребує сучасного обладнання, Анатолій Юрійович відразу ж відгукнувся і для закладу було придбано кардіограф та приладдя для утилізації використаних шприців. А ще Олександрійська ЦРЛ отримала кондиціонери, бойлери, холодильники та зручні меблі. Завдяки ініціативі Анатолія Юрійовича і його однодумців було відремонтовано палати для ветеранів. А ще ФАПи і амбулаторії Олександрійського району отримують медичне приладдя та ліки.

Особливу увагу Анатолій Дорофеєв приділяє сільським школам і дитячим садочкам. Окрім ремонтних робіт у закладах району, як то у селі Куцеволівка Онуфріївського району, встановлюються пластикові вікна, облаштовуються внутрішні туалети. 

Щомісячно «Агродар ЛТД» виділяє необхідну кількість пального для шкільних автобусів сіл району: Дівоче Поле, Червона Кам’янка, Пролетарка, Протопопівка, Олександрівка. А ще на 1 вересня щороку всі діти пайщиків отримують шкільні набори, та надається  допомога в організації безкоштовного та якісного харчування школярів. Зокрема, в Червонокам’янській, Пролетарській, Цукрозаводській школах. 

Завдячуючи Анатолію Юрійовичу встановлено комп’ютерний клас для учнів школи №19 та надано допомогу на придбання шкільних меблів Олександрійській гімназії ім. Шевченка. 

Анатолій Дорофеєв не може залишитись осторонь і такої болючої для всіх українців справи, як підтримка бійців, що відстоюють соборність і незалежність країни. Однак, про це воліє не говорити. Пояснює просто: у цей непростий час - це обов’язок кожного громадянина-патріота.