Анатолій ДорофеєвПід час передвиборної кампанії суспільно-політичне життя в країні починає вирувати та набирати обертів. Кандидати пропонують зміни політичних, економічних й соціальних процесів у державі, а громадськість – бажає знати, яких змін чекати в майбутньому, чим цікавляться  та живуть кандидати.

Упевнений старт

Серед претендентів у депутати  Верховної Ради нового скликання з’явилася людина нової формації, талановитий організатор, ефективний менеджер. Це олександрієць, кандидат по №103 виборчому округу - Анатолій Юрійович Дорофеєв.

Народився Анатолій Дорофеєв у 1974 році в сім’ї  трудівників, які все життя пропрацювали у будівельній галузі. Свого часу його батько очолював «Трест «Олександріярозрізбуд». Дякуючи саме Юрію Сергійовичу, в Олександрії побудовано велику кількість будинків. Батько став для Анатолія Дорофеєва гідним прикладом для наслідування, людиною, чиї трудові досягнення та особисті риси характеру стали прикладом і підґрунтям успіху. У нього син навчився завзяттю і цілеспрямованості в досягненні цілей, відповідальності перед людьми, упевненості у своїх силах, коли робиш потрібну і корисну справу.

Уродженець невеличкого, але перспективного шахтарського містечка, юний Анатолій Дорофеєв іде навчатися до Дніпропетровського гірничого інституту. По закінчені якого два роки працює дільничним маркшейдером на розрізі «Морозівський». Але пертурбації в країні, економічні негаразди на підприємстві змушують його змінити професійну діяльність.

Кілька років він випробовував свої сили у різних професійних сферах. За цей час Анатолій Юрійович зрозумів - чим йому подобається займатися і що він вміє робити якісно та ґрунтовно. Маючи неабиякі організаторські здібності, він вирішує зайнятися підприємницькою діяльністю. Акумулювавши всі свої сили, можливості та внутрішні резерви, у 2003 році Анатолій Юрійович засновує торгівельно-транспортне підприємство «Олександрійська зернова компанія». На перших кроках діяльності підприємство надавало лише транспортно-технічні послуги.

Успішний бізнес – нагорода за ризик

Згодом, у 2005 році засновано ТОВ «Агродар ЛТД». Сфера діяльності нового підприємства Анатолія Дорофеєва була розширена – розпочали вирощувати сільгосппродукцію, для зберігання якої модернізували елеватор, закупили сучасне обладнання. Разом з цим збільшувалась і кількість працівників компанії.

За десять років наполегливої праці Анатолій Дорофеєв по цеглинці збудував потужний аграрний холдинг «Агродар ЛТД». Нині до його складу входять 12 відділень, розташованих у восьми районах Кіровоградщини та одному населеному пункті Черкаської області. З розвитком виробництва та збільшенням потужностей, зростає й кількість робочих місць.

 Серед підприємств Олександрійщини  працівники компанії мають чи не найбільші заробітні плати та комфортні умови праці. Бо для Анатолія Дорофеєва, який особисто пройшов шлях становлення, від простого робітника до керівника потужного холдингу, покращення добробуту працівників є однією з основ процвітаючого підприємства.

Не менш важливим підґрунтям успіху «Агродар ЛТД» є впровадження високотехнологічних процесів та модернізація виробництва. Особливою гордістю генерального директора компанії є новий елеватор з сучасним обладнанням. Плануємо повністю оновити млиновий комплекс. Потужність його складатиме - 300 тонн на добу. На виході буде борошно найвищої якості». На перспективу Анатолій Дорофеєв планує освоїти повний цикл виробництва сільгосппродукції: від вирощування до її переробки.

Модернізуючи  виробництво, очільник агрофірми не залишає без уваги й такі нагальні та життєво важливі питання, як енергозбереження, дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Задля цього на його підприємстві встановлено сучасну систему очищення і аспірації повітря, а також реконструйовано трансформаторну підстанцію.

Розпочинаючи підприємницьку діяльність в аграрній сфері, Анатолій Дорофеєв розумів - будь-який бізнес пов’язаний з ризиком. Та він звик доводити справу до кінця і не збирався відступати. Переборюючи труднощі, долаючи перешкоди, цілеспрямовано наближався до своєї мети. Він впевнено йшов назустріч успіху. 

Досить популізму! 

Час реальних дій!

Олександрійщина має величезний і людський, і природний потенціал для подальшого розвитку та реалізації програм, направлених на підйом економіки та соціальної сфери.

Заручившись підтримкою громади, Анатолій Дорофеєв відчув у собі сили поборотися за долю країни. Це стало поштовхом для  виходу на політичне поприще. Він впевнений - прийшов час самому долучитись до конкретних змін на теренах рідного краю та всієї країни, виснаженої балаканиною та бездіяльністю чинної влади.

Своєю підприємницькою діяльністю і громадською позицією Анатолій Дорофеєв стверджує: Ні популізму! Настав час діяти – піднімати країну з економічної руїни!

Для нього головним і принциповим аспектом у цьому питанні є всебічний розвиток аграрного сектору з його базовою складовою - сільським господарством. Адже саме це є підґрунтям для формування соціально-економічної основи розвитку сільських територій.

Анатолій Дорофеєв впевнений - реалії сьогодення, особливості розвитку кожного населеного пункту вимагають виважених, скоординованих дій, прийняття певних законів, економічної децентралізації. На його переконання, підвищення добробуту людей, вихід на європейський рівень життя, можливий за рахунок створення сприятливого клімату для розвитку підприємництва. А це, у свою чергу, забезпечить нарощування виробничого потенціалу, підвищення рівня зайнятості, гідної оплати праці та поліпшення соціальних стандартів.

Українське село, родюча земля та люди, що тяжко працюють на ній, гідні кращого життя. Саме за ці постулати боротиметься і відстоюватиме Анатолій Дорофеєв вже з перших кроків політичної діяльності.

Всі свої сили, знання, можливості та набутий за роки праці досвід він зобов’язується  використати на благо рідного краю. Кожен крок і кожну справу буде спрямовувати на служіння народу, своїм землякам: селянам і міським жителям, малечі й людям похилого віку.

Країна втомилася від бездіяльності влади та пасивності парламентарів. Україні майбутнього потрібні нові ідеї, нові лідери з незаплямованою репутацією, які дадуть їй справжню економічну незалежність та європейський рівень життя.