фрагмент церемонії нагородженняНапередодні головного свята держави в актовій залі Петрівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№49) було проведено урочисті заходи з нагоди 23-ї річниці Незалежності України та до Дня Державного Прапора України на виконання Указу Президента України від 21.07.2014року №208/2014року «Про відзначення 23-ї річниці Незалежності України» та окремого доручення Державної пенітенціарної служби України від 08.08.2014року №207/ОД з метою забезпечення належного відзначення цієї знаменної події в історії українського державотворення, консолідації українського суспільства та виховання персоналу у дусі патріотизму і поваги до своєї держави.

В святковій концертній програмі взяли участь персонал установи та гості - духовий оркестр військової частини №2269.

З нагоди свята начальник Петрівської ВК №49  підполковник внутрішньої служби Е.М. Кущ привітав всіх співробітників та гостей, а також подякував за добросовісне відношення до виконання своїх службових обов’язків, за ініціативу, дисциплінованість, активну участь в громадському житті установи. 

Згідно наказу по установі  №5/345 від 08.08.2014 року «Про заохочення підпорядкованого персоналу установи з нагоди відзначення 23-ї річниці Незалежності України» було нагороджено кількох співробітників установи, а саме: вручено нагрудний знак «Гідність та честь», нагороджено почесними грамотами та грамотами, оголошено подяки, та, згідно  Положення про Державну пенітенціарну службу України та Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ України, було присвоєно чергові спеціальні звання, достроково - молодшим інспекторам установи.

Новонародженим дітям співробітників Петрівської ВК №49 головою профспілкового комітету Жужман Т.В. були вручені цінні подарунки.

Завершилося свято звучанням Державного Гімну України.

Наталія Бурлак, Петрівська ВК №49.

На знімку: фрагмент церемонії нагородження.