Працівники міліції висловлюють свою найщирішу вдячність за фінансову та гуманітарну підтримку наших воїнів, які захищають нас на Сході нашої країни, волонтерському руху «Допоможемо воїнам Петрівщини», голові районної державної адміністрації Олександру Івановичу Анісімову та голові районної ради Світлані Олександрівні Тилик, а також приватним підприємцям та кожному жителю нашого району, який долучився до збору коштів та гуманітарної допомоги нашим воїнам, адже серед них немала кількість і працівників міліції Кіровоградської області.

Від усього серця висловлюємо усім Вам слова безмежної вдячності за Ваші добрі справи!

На превеликий жаль, ситуація залишається надзвичайно напруженою і надалі продовжує загострюватися. Мешканці Петрівщини продовжують як морально, так і фізично допомагати всім, чим можливо, задля збереження спокою на нашій землі. Працівники міліції також долучилися до збору коштів для придбання бронежилетів та захисного спорядження, а також харчування, засобів особистої гігієни, найнеобхідніших речей повсякденного вжитку. Міліціонерами було зібрано кошти в сумі 1000 гривень, які були вкладені в скриньку для благодійних грошових внесків. А ще на 400 гривень закуплено різноманітних засобів особистої гігієни, зокрема: шампуні, мило, зубні пасти, гелі для гоління та інше. Крім того, зібрано 65 банок консервації: овочевих салатів, варення, сала, фруктових компотів, овочевої ікри, а також меду. 14.08.2014 року вказані продукти та засоби особистої гігієни було передано голові районного волонтерського руху Аллі Павлівні Горністовій.

Алла Павлівна подякувала працівникам міліції за допомогу, а ті, в свою чергу, висловили щиру вдячність їй за небайдужість та любов до України та її захисників!

Анна Пащенко, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями.