Виконавчий комітет Балахівської селищної ради, з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території селища, на підставі рішення виконкому від 15.08.2014 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право вивезення твердих побутових відходів на території смт. Балахівка» оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів від населення та підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання на території селища Балахівка (далі Конкурс).

1. Організатор конкурсу:

- Найменування: Виконавчий комітет Балахівської селищної ради.

- Юридична адреса: Кіровоградська область, смт. Балахівка, вул. Жовтнева, буд. 6, 28314. тел. (05237) 9-23-22;

2. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконкому Балахівської селищної ради від 15.08.2014 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право вивезення твердих побутових відходів на території смт Балахівка.

3. Місце і час проведення конкурсу, місце отримання конкурсної документації:

3.1. Місце і час проведення конкурсу – приміщення Балахівської селищної ради, смт. Балахівка Петрівського району Кіровоградської області, вул. Жовтнева, буд. 6, 28314 у кабінеті секретаря селищної ради, тел. (05237) 9-23-22, «30» вересня 2014 року о 14-00 год.

Відповідальний за проведення конкурсу: секретар Балахівської селищної ради – Драгович Даниїла Петрівна, тел. (05237) 9-23-22, balaxivka@meta.ua 

3.2. Місце отримання конкурсної документації: Петрівський район Кіровоградська область, смт. Балахівка, вул. Жовтнева, буд. 6, кабінет секретаря селищної ради, 28314; тел. (05237) 

9-23-22.

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання:

- установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами; які можуть забезпечити виконання обов’язків, визначених у частині другій статті 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (Права та обов’язки виконавця).

Кваліфікаційні вимоги: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації; наявність ліцензії на провадження господарської діяльності із збирання і заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини (у разі проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення вторинної сировини, що утворилася в результаті роздільного збирання побутових відходів).

5. Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

- Житловий фонд смт. Балахівка (багатоквартирні одно – триповерхові житлові будинки);

Багатоквартирні (багатоповерхові) житлові будинки:

- загальна кількість будинків – 33; кількість квартир – 363.

- відомості про балансоутримувачів будинків: балансоутримувачем житлового фонду селища Балахівка є Комунальне підприємство Балахівська житлово-комунальна контора.

Одноквартирні житлові будинки:

- загальна кількість будинків - 75.

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде грунтове.

Підприємства, установи та організації селища (юридични особи): - 14.

- загальна кількість та перелік підприємств комунальної форми власності підпорядкованих Балахівській селищній раді - 1; бюджетних установ та організацій, які фінансуються з місцевого бюджету – 2; заклади охорони здоров’я - 1; освіти – 2; організації та установи - 8.

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

- місце: Кіровоградська область, Петрівський район, смт. Балахівка, вул. Жовтнева, буд. 6, 28314, секретар селищної ради.

- спосіб: особисто або поштою.

- кінцевий строк: «30» вересня 2014 р. до 12-00 Київського часу.