У матчі-відповіді розіграшу Кубку України серед аматорів ФК «Агрофірма «П’ятихатська» поступився на виїзді столичному «Арсеналу» з рахунком 0:1, але за сумою двох матчів (нагадаємо, вдома п’ятихатці в присутності понад тисячі уболівальників здолали іменитих суперників з рахунком 2:0) до наступного кола пройшли саме наші футболісти.

Слід зазначити, що і в київському поєдинку, який відбувся на стадіоні «Княжа-Арена», неподалік від столиці, п’ятихатці могли виступити більш вдало: на 39 хвилині матчу за рахунку 0:0 вони отримали право на пробиття пенальті у ворота киян, проте не зуміли його реалізувати. Натомість на 56-й хвилині пропустили зовсім не обов’язковий гол через помилку голкіпера у нескладній ігровій ситуації. Втім надалі змогли нав’язати суперникові свою маневру ведення гри, тож поєдинок закінчився, як уже зазначалося, з цілком прийнятним для наших футболістів результатом.

До речі, вже відомий суперник п’ятихатців у наступному колі: тепер наші уболівальники матимуть нагоду поспостерігати за двобоєм підопічних Олександра Поворознюка з футболістами миколаївського «Торпедо». Де відбудеться перший матч, і де – гра-відповідь – ми дізнаємося за результатами жеребкування, що пройде на цьому тижні, тож про час поєдинку на стадіоні «Інгулець» обов’язково повідомимо наших читачів додатково.

Р.S. Буквально останньої миті стали відомими результати жеребкування, згідно з якими ФК «Агрофірма «П’ятихатська» проведе перший матч цього кола знову на своєму полі. Детальніша інформація - в анонсі, вміщеному на цій же сторінці.