УКраїнський прапор і гербРайонна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем незалежності України!

Ідея відродження незалежної держави існувала, незмінно прокладаючи собі дорогу від розпаду Київської Русі аж до прийняття Верховною Радою Акту проголошення незалежності України та Всеукраїнського референдуму 1991 року. З того часу народ раз і назавжди вирішив: державі Україна бути!

Нам випала висока історична місія здійснити мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі. Наш обов’язок відстоювати право жити у добробуті, безпеці та мирі. Це день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Будьмо ж гідними наших предків, будьмо патріотами рідної землі!

Бажаємо усім достатку у родинах, добробуту, щастя, миру, щедрої долі, віри в щасливий прийдешній день, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу!

Олександр Анісімов, голова районної державної адміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради