23 - 24 серпня ми відзначаємо знакові свята української державності – День Прапора України і День незалежності України!

Довгий і тернистий шлях був пройдений до незалежності. Як же тяжко від того, що й зараз страшні випробування переживає держава й усі українці – нам знову доводиться відстоювати своє право на незалежність – кров’ю і слізьми, найдорожчим, що має людина – життям. 

Певно, що всі ми глибоко сумуємо разом із сім’ями загиблих, дякуємо тим, хто зі зброєю в руках захищає батьківщину, і разом докладаємо максимум зусиль заради спільної перемоги над бандитом-терористом, який прийшов у домівки наших співвітчизників на Сході.

Наше діло праве, і правда - за нами: ми захищаємо свою землю, її майбутнє – дітей. Ми можемо гордо тримати голову перед світовою спільнотою не стидаючись своїх рішень, нам не потрібно чужого, ми просто даємо відсіч агресору, який зазіхнув на цілісність України; ми відстоюємо громадянські права і свободи кожного українця; ми утверджуємо свою незалежність.

Будьмо гордими своєю Батьківщиною і її мужніми синами і дочками, впевненими у своїх силах і у завтрашньому дні. Миру нам усім і глибокої всеперемагаючої віри у добро.

З повагою
Голова обласної державної адміністрації Олександр ПЕТІК