Світлана Холоділіна, Юлія Гнатюк, Тихін Гончар та Ірина ЛуговаВже традиційно початок квітня місяця знаменується конкурсом на звання кращого державного службовця. Проводиться він у кілька етапів і за їх підсумками визначаються переможці в двох номінаціях: «кращі керівники» та «кращі спеціалісти». Цього року в номінації «кращий керівник» вирішили позмагатися начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ірина Лугова та завідувач сектору з питань постраждалих на Чорнобильській АЕС Світлана Холоділіна. На звання ж кращого спеціаліста претендують головний спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців Тихін Гончар та головний спеціаліст відділу економічного розвитку управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Юлія Гнатюк.

конкурсанти працюють над складанням ділового документаНа нижньому фото конкурсанти саме виконують завдання другого етапу. Ним передбачається складання і формування ділового документа. Слід зазначити, що, незалежно від того, яким буде остаточне рішення журі (його передбачаємо оприлюднити незабаром, після проведення заключного етапу, що має завершитися вже на час виходу цього номера з друку), усі номінанти демонструють високий рівень теоретичної підготовки, ерудицію, та належні для ефективної діяльності державного службовця практичні знання і навички, що, звичайно, не може не тішити, адже від того, яким є кадровий потенціал фахівців, задіяних у цій не надто помітній, але досить важливій сфері, залежить, наскільки успішним виявиться  завтрашній день нашої держави, що переживає сьогодні один з найскладніших періодів свого становлення.

Володимир КІФЕНКО.

На знімках: Світлана Холоділіна, Юлія Гнатюк, Тихін Гончар та Ірина Лугова; конкурсанти працюють над складанням ділового документа.