грають А.Демакова і А.ТрофімоваЇй був присвячений святковий концерт з нагоди Дня всіх закоханих, який пройшов 14 лютого в районному Будинку культури. «Вічна любов» називалася й інструментальна п’єса, яку виконали юна скрипалька Аня Демакова в дуеті зі своїм педагогом – викладачем Жовтоводської дитячої музичної школи Анною Трофімовою. 

Чарівні звуки скрипок стали своєрідним романтичним епіграфом до концерту, який виявився цікавим, насиченим хорошими піснями, в яких оспівувалося найвеличніше почуття – любов. Гарного настрою додавали і ведучі концерту Інна Соловей та Роман Сагайдак, які дотепними репризами та конферансом підтримували святкову атмосферу. Вони влаштували захоплюючу екскурсію стежками кохання, маршрут якої проліг через різні країни світу. Вишуканості і яскравості пісням додавав вдало підібраний відеоряд – цікаві слайди і відеоролики, які супроводжували художні номери. Все це налаштовувало глядачів на романтичний і доброзичливий лад, тож вони щедро дарували оплески виконавцям.

ведучі концерту І.Соловей і Р.СагайдакПісні звучали у виконанні Юлії Реви, Віталія Прокопенка, дуету у складі Марини Рябової і Оксани Реви, Людмили Спіциної, Людмили Кущ, Катерини Копійки, Тетяни Луніної, Аліни Дегтяр, Ані Демакової, Сергія Спіцина, Галини Петриченко (яка співала також в дуеті з Віталієм Прокопенком), а на закінчення концерту його організатори приготували для глядачів сюрприз – виступ ВІА РБК «Green Dreams», який вперше вийшов на сцену після того, як його склад суттєво оновився.

Головна мета концерту – подарувати глядачам гарний настрій - була досягнута, тож наступного разу вони знову з радістю прийдуть на зустріч з самодіяльними артистами Петрового.

ВІА «Green Dreams»

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: грають А.Демакова і А.Трофімова; ведучі концерту І.Соловей і Р.Сагайдак; ВІА «Green Dreams»: Вікторія Козакова, Ліза Когут, Вікторія Лугіна, Андрій Білий, Альона Бісерова.