Т.Сакара з нагородженими працівниками.Погода нерідко нас «радує» сюрпризами. От і нещодавно Україну щедро завалило снігом, деінде населені пункти опинилися у сніговому полоні, без електропостачання та можливості забезпечення продуктами і товарами першої необхідності. 

Потужні снігопади і заметілі не обійшли стороною і Кіровоградщину. Ситуація була досить складною, та працівники дорожньої служби виявилися сильнішими за стихію. Завдяки їхній напруженій праці дороги вчасно розчищалися, сполучення між населеними пунктами було нормальним. 

Голова райдержадміністрації Т.Сакара, разом зі своїм першим заступником І.Дементьєвим, зустрілися з трудовим колективом філії «Петрівський райавтодор», очолюваним депутатом районної ради Вадимом Субботнім, аби висловити подяку за наполегливу самовіддану працю, високий професіоналізм і почуття відповідальності перед жителями району.

- Завдяки вашим зусиллям в районі зберігався нормальний трудовий ритм і процес життєдіяльності, що було відзначено, як позитивний приклад, і на обласному рівні. Я знаю, що трудовий колектив філії «Петрівський райавтодор» ніколи не підведе, що тут працюють майстри своєї справи, які у будь-якій складній ситуації з честю виконають поставлене завдання, – зазначила Тамара Вікторівна.

Вона вручила Подяки райдержадміністрації дорожньому робітнику Олександру Жайворонку, машиністу автогрейдера Андрію Ісаченку та майстру Вадиму Молотковському, а також побажала їм і усьому трудовому колективу подальших успіхів.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: Т.Сакара з нагородженими працівниками.