Вітання Миколі Петровичу КотляруНовостародубцеві Миколі Петровичу Котляру, як і десяткам тисяч інших юнаків, довелося виконувати інтернаціональний обов’язок в далекому Афганістані. У 1985-1986 роках він був зв’язковим – телефоністом, забезпечував надійний зв’язок командування з військовими підрозділами. 

Ветерана-афганця, нині інваліда другої групи, відвідали заступник голови райдержадміністрації Т.Панета, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації В.Сибіра, Новостародубський сільський голова В.Заїка, представники ТОВ «Маяк» і учнівської молоді. 

Т.Панета привітала М.Котляра з 25-річчям виведення радянських військ з Афганістану, нагадала, що Президентом України нинішній рік оголошено роком учасників бойових дій на території інших держав.

- Ви чесно виконували свій статутний обов’язок у далекій країні, не шкодуючи власного здоров’я і навіть життя, тож є для юних громадян України взірцем мужності і відваги, – зазначила Тетяна Григорівна. Вона вручила ветерану Подяку райдержадміністрації, квіти і подарунок. 

Решта гостей також вручили колишньому воїну подарунки, привітали з ювілейною датою, яка є знаковою для всіх ветеранів Афганістану, побажали здоров’я і благополуччя.

Анатолій РЯБОКОНЬ.