Добрий день, люба «Трудівничко»!

Інакше й не можу тебе назвати… Все своє свідоме життя я прожила з цією газетою, такою близькою, рідною для жителів Петрівщини! Навіть у мої далекі студентські роки, виїжджаючи на навчання до Полтави, я просила маму не використовувати газету, як макулатуру, а складати до книжкової шафи, щоб я мала змогу під час канікул перечитати всі екземпляри районки. І мама мене розуміла, бо теж була затятою патріоткою нашої улюбленої газети, а тому до кінця своїх днів життя не розлучалася з нею. Тому мене дуже дивують ті люди, які ніколи не читають районку і навіть не бажають її мати на своєму письмовому чи журнальному столі.

А «Трудова слава» з кожним роком стає все цікавішою і цікавішою, бо тут можеш дізнатися про цікаві долі людей нашого степового краю, про людей-знаменитостей, про сучасність і минувшину нашої малої Батьківщини. Є в газеті і вісті з полів, і шкільна сторінка, дитячі садочки теж розповідають про свої успіхи і досягнення, є й сторінки здоров’я і спорту, корисні поради, є куточок, а інколи й сторінка поезії, потрібні для людей оголошення, навіть кросворди і неймовірні факти про Україну і т.д.

Добре, що газета цікаво розповідає про героїв сучасності, але й не забуває героїв радянських п’ятирічок, друкує спогади про них, бо вони багато доклали зусиль і здоров’я для розбудови нашої держави. А скільки труднощів пережили вони!

І от ми знову маємо змогу зустрітися з ними… Зі сторінок газети вони, усміхнені і щасливі, дивляться на нас привітно, ніби посилають нам свої найкращі вітання і побажання з глибини віків. Бачити їх знову – неймовірна радість і щастя! Багато їх вже немає серед нас, але в нашій пам’яті вони житимуть вічно, це – наша гордість і наша слава, слава України! Нам є ким пишатися! 

Колективу працівників газети та її головному редактору В.А.Кіфенку у ці святкові дні - мої найщиріші вітання з приходом Нового 2014 року! Успіхів усім вам в Новому році на ниві журналістики, здоров’я, тепла й добробуту вам і вашим родинам!

З повагою постійна читачка газети Наталія Полякова.

с. Петрівське.