поздоровлення для ювілярки12 січня відсвяткували свій 90-річний ювілей жителька Петрового Меланія Семенівна Захарченко та жителька Іскрівки Поліна Іларіонівна Стельмах.

Меланія Семенівна народилася у Петровому. Закінчивши школу здобула професію вчителя. На педагогічній ниві пропрацювала до пенсії, зокрема у 8-річній ЗШ у Петровому. Багато колишніх учнів пам’ятають цю добру, лагідну жінку, яка дала їм міцні знання та виховала справжніми патріотами Батьківщини.

Разом із чоловіком народили й виховали двох гарних доньок, які подарували трьох онучок та трьох правнуків.

фото на згадкуМ.С. Захарченко прийшли привітати перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Дементьєв, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Сибіра та секретар Петрівської селищної ради Галина Тищенко.

Поліна Іларіонівна народилася у Водяному. З 14 років працювала у колгоспі біля телят. По закінченні війни у 1945 році вийшла заміж за гарного доброго чоловіка, який прийшов із фронту інвалідом. Народила сина і двох дочок. Коли ті підросли й потребували подальшого навчання, переїхали до Іскрівки. Тут теж працювала на різних роботах у колгоспі, вела домашнє господарство, виховувала дітей. Сьогодні має семеро онуків та семеро правнуків.

П.І. Стельмах привітали Валентина Сибіра, Іскрівський сільський голова Микола Платошин та від імені директора підприємства «Агровіза» Людмили Замули керуючий справами Валерій Шоковенко.

Ювілярам побажали міцного здоров’я, сімейного затишку та родинного тепла.

Валентина РЯБОКОНЬ.