На 65-му році пішов із життя Володимир Олексійович ПЕДАН. Володимир Олексійович завжди ефективно і результативно працював на будь-якій ділянці роботи, особливо багато сил він віддав справі соціального захисту громадян. Йому вдавалося досягти значних вершин в професійній діяльності. Як талановитий організатор, він вмів правильно будувати стосунки з людьми, завжди був чесним, відвертим, скромним і доброзичливим. Щиро ділячись багатим професійним досвідом, він допомагав співробітникам краще розкрити свій людський і фаховий потенціал.

У нього ніколи не розходилися слово із ділом, зробити обіцяне було для його правилом життя. Як з надзвичайно ерудованою людиною, з нам було цікаво і легко спілкуватися на будь - які теми. 

Володимир Олексійович реалізував себе і в особистому житті, створив міцну сім’ю, разом з дружиною Валентиною виростили доньку та сина, які подарували їм онуків та правнучку .

Ми всі сумуємо з приводу втрати прекрасного друга, надійного товариша, людини яка завжди вміла бути корисною і потрібною.

Світла пам’ять про Педана Володимира Олексійовича завжди залишиться в наших серцях.

***

Районна державна адміністрація, районна рада, управління соціального захисту населення райдержадміністрації висловлюють щире співчуття сім’ї та близьким ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСІЙОВИЧА ПЕДАНА.

Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.