Керівництво на відкритті ялинкиНовий рік – подія надзвичайної важливості. Це прихід чогось нового в житті, а для дітей – барвисте феєричне дійство, з яким приходять справжні казкові дива. Відкриття районної новорічної ялинки стало одним із них. На площу біля лісової красуні зібралося близько сотні дітлахів, де на них чекали Дід Мороз зі Снігуронькою, Новим роком, Сніговиком, а також із капосницями – Марою Нюською та Дрімотою Агуською, які заважали проведенню свята. 

Дітей привітали Снігуронька зі Сніговиком:

Рік Новий до нас приходить -
Наче сонце зимнє сходить!
Діти всі йому радіють –
Про любов та щастя мріють,
Про майбутнє диво-свято,
Там, де посмішка крилата,
Там, де танці, там, де сміх
Для усіх-усіх-усіх!

Дід Мороз та СнігуронькаА ще на свято до дітлахів завітали керівники району та селища - Тамара Сакара, Світлана Тилик та Ігор Педан, щоб привітати їх із настанням новорічних свят.

- Щиро вітаємо вас зі світлими та радісними зимовими святами. Нехай Новий рік принесе вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань.

Щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят, – побажали почесні гості.

Тим часом діти весело водили навкруг ялинки хороводи, читали вірші, співали пісень, брали активну участь у різноманітних іграх та розвагах, за що отримували від Діда Мороза та Снігуроньки солодкі дарунки.

Сценка на святіНа прощання казковий Дідусь з Онукою побажали дітворі:

- Хай по ночах у віконцях мрії зоряні цвітуть, і янголи-охоронці вашу долю бережуть. Мир у хату вам, і щастя, і здоров’я - головне. Сійся, сійся, розсівайся біля вас добро земне. Живіть на світі довго-довго і щасливо кожен день. Живіть із вірою у Бога, щоб мати віру до людей. Тож прийміть ви на прощання наші кращі побажання: не привчайтесь у роботі відкладати все на потім! Хай щастить вам, діти, всюди, хай ростуть з вас добрі люди, хай щастить усім нівроку в кожен день Нового року!

 

 

Дітлахи радіють Урочистості перед Новим Роком

Валентина РЯБОКОНЬ.