співоча родина МомотівЯк завжди масово, у святковій атмосфері пройшов щорічний районний родинний фестиваль «Танцюємо і співаємо разом з батьками». Його організатори – центр дитячої та юнацької творчості - ставлять за мету акцентувати увагу громадськості на ролі родини у становленні особистості дитини, пропагувати ті родини, які сприяють особистісному та творчому розвитку своїх дітей через спільну творчу діяльність.

Загалом цього разу на фестивалі були представлені родини лише з вокальними творами, і всі вони неабияк намагалися перемогти, викликаючи у глядачів схвальні вигуки та оплески.

дует МагльованихДружня родина Момотів  з Нового Стародуба має багато захоплень, але найулюбленішим є спів та танці, тож вони продемонстрували чарівну композицію на пісню «Доля», де вокальний дует супроводжувався ліричним танком (нагороджені дипломом ЦДЮТ у номінації «Найромантичніша родина». Родина Горевичів-Шнярук із Володимирівки – мама Юлія з донькою Мариною та племінницею Кариною виконали пісню «Я вірю в чудеса» (номінація – «Родинний скарб»). На жаль, мама Вікторії Грищенко із Зеленого не змогла прибути на фестиваль, відтак донька сама виконала пісню «Фокусник» (номінація - Фестивальна родзинка»). Талановитий дует мами Оксани та доньки Руслани Савкіних з Чечеліївки злагоджено виконав пісню «Рідна земля» (номінація «Чарівний дует»). Луганку представляли дует - батько Олександр та син Денис Магльовані з піснею «Я піду в далекі гори» (номінація – «Приз глядацьких симпатій». Пісню «Рідна земле моя» виконали мама Марія та донька Аліна Кульпанові з Червоносілля (номінація – «Творчий потенціал»). Тріо у складі Данила Дорошенка – переможця районного конкурсу «Інгулецька росинка» та його сестер Марії й Дарини Сінкевичів із Петрівського полонили глядачів виконанням пісні «Перлина Україна» (номінація – «Креативна родина»). Мама Олена та син Микола Грицаєви з Ганнівки натхненно і злагоджено виконали пісню «Березнева метелиця» (номінація – «З добром у серці»). Співоча сім’я Антипенків – мама Олена та донька Валерія із Балахівки чуттєво виконали пісню «Дударик» (номінація – «Приз глядацьких симпатій»). Добре відома Петрівська співачка Юлія Шевченко разом із донькою Настею вразили теплотою пісні «Моя мама» (номінація – «Найдружніша родина»). 

Переможцями ж фестивалю за рішенням журі стали родина Блохів-Нестеренків з Петрового – тато Вадим, мама Світлана та донька Ірина. Саме вони нагороджені грамотою відділу освіти райдержадміністрації.

дует - мама Юлія Шевченко з донькою Настею переможці фестивалю - родина Блохів-Нестеренків

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімках: співоча родина Момотів; дует Магльованих; дует - мама Юлія Шевченко з донькою Настею; переможці фестивалю - родина Блохів-Нестеренків.