УКРАЇНА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ

АДМІНІСТРАЦІЇ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

від "25" листопада 2013 року № 433-р

смт Петрове

Про Порядок розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року № 256 «Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету» від 29 січня 2003 року № 117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 04 червня 2008 року № 472-р «Про тимчасовий порядок розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян» та з метою впорядкування розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян, посилення контролю за цільовим використанням бюджетних коштів:

1. Затвердити Порядок розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян (додається).

2. Управлінню соціального захисту населення районної державної адміністрації:

- здійснювати компенсаційні виплати підприємствам та організаціям за надані послуги з пільгового перевезення окремих категорій громадян на підставі розрахунків за формою «2-пільга»;

- у разі неможливості подати розрахунки за формою «2-пільга» здійснювати компенсаційні виплати підприємствам та організаціям за надані послуги з пільгового перевезення окремих категорій громадян відповідно до Порядку розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

3. Юридичному сектору апарату районної державної адміністрації подати дане розпорядження на державну реєстрацію до Петрівського районного управління юстиції, відповідно до Указу Президента України від 3 жовтня 1992 року № 493/92 «Про державну реєстрацію нормативно правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади».

4. Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації опублікувати дане розпорядження в районній газеті «Трудова слава» та на web-сайті у 10-денний термін після реєстрації його у Петрівському районному управлінні юстиції.

5. Дане розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 10 липня 2008 року № 506-р «Про тимчасовий порядок розрахунків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян».

7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Г.Панету.

Голова районної державної адміністрації Тамара САКАРА