Інформація КП «Капітального будівництва» про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення експертної грошової оцінки майна

Назва об’єкта: стадіон «Інгулець» по вул. Свердлова, 11а, площею 2,1046 га, кадастровий номер земельної ділянки 3524955100:50:040:0018.

Власник: територіальна громада сіл, селищ Петрівського району в особі Петрівської районної ради.

Мета оцінки: продаж об’єкта шляхом аукціону.

 

Учасникам конкурсу потрібно надати до комунального підприємства «Капітального будівництва» конкурсну документацію у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, та з відміткою на конверті «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності встановленої форми; копія установчого документу претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювача, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки об’єкта  та підписання звіту про експертну грошову оцінку об’єкта; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з експертної грошової  оцінки об’єкта та підписання звіту про експертну грошову оцінку об’єкта, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності; копія ліцензії на виконання землеоціночних  робіт, видана Держземагентством України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним). Конкурсна пропозиція має містити строк виконання робіт. 

Конкурсна документація подається до КП «Капітального будівництва» за адресою: 28300, смт. Петрове, вул. Жовтнева, 20, кім. 305 до 10 грудня 2013 року.

Конкурс відбудеться 16.12.2013 року о 14.00 у Петрівській районній державній адміністрації за адресою: 28300, смт. Петрове, вул. Жовтнева, 20, зал засідань. Телефон для довідок (05237) 9-61-59.