переможці змагань родина МаксімовихУ рамках реалізації соціальних ініціатив Президента нашої держави «Діти – майбутнє України» у районі проводиться низка заходів про які постійно повідомляє наша газета. 

Ось уже майже десять років відбуваються спортивні практично-виховні заходи під назвою «Тато, мама, я – спортивна сім`я». Цього разу змагання були особливі, бо приурочені 90-річчю утворення Петрівського району. Учасників привітав начальник відділу освіти РДА Григорій Москалець. Про бажання взяти участь у змаганнях, в ході їх підготовки, заявили аж дев`ять родин, але прибули лише шість. Та це не вплинуло на радісну атмосферу, позитивні емоції всіх присутніх та напружену боротьбу учасників. наймолодший учасник Іванко ГодунПродемонстрували свої здібності та гарну спортивну підготовку родини Котяїв, Максімових, Теренюків, Фандєєвих, Савкіних, Годунів, котрі були представниками освітніх закладів сіл Ганнівка, Нового Стародуба, с. Петрівського, Чечеліївки та селища Петрового. Компетентне журі, підбивши підсумки змагань, визначило переможців. Ними стала родина Максімових, а друге і  третє місця, відповідно, посіли сімї Фандєєвих та Теренюків. Григорій Москалець подякував усім учасникам, а лідерам вручив грамоти, дипломи та призи. 

Не секрет, що у сучасному житті дорослі, на жаль, знаходять все менше часу для спільного заняття спортом зі своїми дітьми, а у більшості родин малюкам звично спостерігати, як татусі і мами захоплені серіалами чи Інтернетом, надаючи перевагу пасивному дозвіллю, забуваючи при цьому мудрий вислів: «В здоровому тілі – здоровий дух».

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знімках: переможці змагань родина Максімових; наймолодший учасник Іванко Годун.