Шановні працівники охорони здоров’я Кіровоградщини!

Ви обрали найгуманнішу професію – охороняти здоров’я людини. Тож ми цінуємо вклад кожного медичного працівника, від обласного лікувального закладу – до найменшого сільського ФАПу, у велику і благородну справу розбудови сучасної системи охорони здоров’я.

Розвиток, модернізація медицини в нашій державі – під особливим контролем Президента, і ми переконані, що медичні працівники Кіровоградщини завдяки своєму досвіду і професіоналізму надання медичної допомоги населенню піднімуть на якісно новий рівень.

Ми бажаємо вам міцного здоров’я і енергії, удачі і добра. Нехай ваша нелегка праця буде сповнена вдячністю і добром від людей.

З повагою Андрій НІКОЛАЄНКО, голова обласної державної адміністрації

Микола КОВАЛЬЧУК, голова обласної ради 

 

* * *

Шановні працівники закладів охорони здоров’я, ветерани медичної галузі!

Районна державна адміністрація та районна рада зі словами щирої вдячності звертається сьогодні до наших дорогих працівників, ветеранів медичної галузі, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Велика Вам вдячність за людяність, душевність та співпереживання.

На Вас, працівників галузі медичного обслуговування, покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах.

Дорогі медики! Зичимо Вам міцного здоров’я, радості, оптимізму. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Нехай переможне світло добра і справедливості додасть сил та наснаги для благородних справ в ім’я щасливого майбутнього нашої Батьківщини.

Зі святом Вас здоров’я, щастя і добра вам і вашим родинам!

Юрій САМОХВАЛ, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради

 * * *

Шановні медики!

Ваша професія – одна з найдавніших та найшляхетніших в історії людства. Ми приходимо у цей світ саме у ваші теплі та надійні руки. Ви супроводжуєте нас протягом усього нашого життя.

Саме ви, люди у білих халатах, уособлюєте найголовніше для кожної людини: віру у майбутнє, надію на краще, здоров’я власне та життя близьких.

Низько вклоняюсь вам та вашій нелегкій роботі. Працюватиму постійно та напружено задля вашого добробуту та впевненості у майбутньому вашх родин.

З повагою, народний депутат України Сергій Кузьменко.