учасники бо-йових дій у Чехословаччині В.В. Неклеса, І.А. Шляховий, П.І. Гавеля та голова районної ветеранської організації, учасник бойових дій в Афганістані О.В.Гіюк.Районна рада ветеранів прийняла рішення особисто долучитися до акції з благоустрою довкілля. Почали з насаджування дерев біля пам’ятного Знака воїнам-визволителям району (танка на східному в’їзді до селища). Ветерани посадили 10 берізок – більше не знайшли, а хотілося б, тому звертаються до Петрівського селищного голови за допомогою. Та й справді, територія біля пам’ятника зовсім «гола», вочевидь 10 берізок не допоможуть створити тут затишку, навіть, якщо усі висаджені деревця приймуться і підростуть. А ще учасники бойових дій нарікали на те, що господарі, які живуть неподалік, постійно припинають свою худобу пастися на прилеглій території, тож дерева, що саджають тут щороку, зламані, трава з’їдена і загиджена.
І все ж цього разу день видався гарним, по-справж-ньому весняним, тож, не дивлячись на всі негаразди, настрій у чоловіків був чудовий – працювали з ентузіазмом та жартуючи.

Тетяна Танчинець

На знімках: учасники бо-йових дій у Чехословаччині В.В. Неклеса, І.А. Шляховий, П.І. Гавеля та голова районної ветеранської організації, учасник бойових дій в Афганістані О.В.Гіюк.
Фото автора.