голова партії Лідія Затинацька вручила партійні квитки молодому поповненню – Аллі Шам, Андрію Бріку та Альоні Жигуновій.На ХХІ районну звітно-виборну конференцію районної організації Партії регіонів прибуло 98 відсотків делегатів. Після організаційно-процедурних питань голова партії Лідія Затинацька вручила партійні квитки молодому поповненню – Аллі Шам, Андрію Бріку та Альоні Жигуновій.

Свій звіт Лідія Григорівна розпочала з підведення підсумків проробленої пар-тійною організацією роботи, де підкреслила, що вся її діяльність спрямована на забезпечення програм «Центральний регіон-2015», «Будуємо нову Петрівщину», документів партії, чіткого виконання статутних норм та вимог. У цьому величезну роль відіграють первинні парторганізації, які особливо ефективно проявили себе під час виборчих кампаній. Результатами їх роботи стало 45% голосів на виборах Президента України Віктора Януковича. На виборах до місцевих органів влади (43%) 16 депутатів із 30-и – члени Партії регіонів, в обох виборчих округах (№35 та №36) теж пройшли регіонали - М.Максімкін та В.Він-ницький. Депутатами сільських, селищних рад із 230 претендентів – 112 висуванців Партії регіонів, головами сільських, селищних та районної рад із 16-ти – 10 від цієї ж політичної сили. Вибори до парламенту 2012 року стали непростими, але тим самим підтвердили міцність і монолітність партійних рядів, тож теж принесли перемогу – майже 50% голосів виборці віддали за кандидата від Партії регіонів Сергія Кузьменка і 38% - за партію.

На сьогодні районна орга-нізація налічує 402 членів, які спрямовують всі зусилля на сприяння виконанню обласної програми соціально-економічного розвитку «Центральний регіон-2015» та 10-ти ініціатив губернатора, програми Президента України «Україна для людей» та його нових ініціатив, беруть на себе конкретні обов’язки, які успішно виконують. Реалізація програм та ініціатив уже найближчим часом дозволить вивести регіон на шлях довгострокового і стійкого розвитку, надасть жителям гарантії соціального благополуччя, наповнить реальним змістом права на працю, житло, охорону здоров’я і медичну допомогу, достатній рівень життя для кожної сім’ї. Тверда надія на це підкріплена чітким виконанням передвиборних обі-цянок нашим народним обранцем, який за короткий час зміг виконати їх, та рішучими й послідовними діями районної влади. Це й ігрові та спортивні майданчики у селах, і заміна вікон у Малинівському ФАПі, і сприяння у ремонті водогону в Петрівському, і відкриття додаткової групи, придбання меблів та ремонт у Червонокостянтинівському ДНЗ, придбання 220 комплектів постільної білизни для ДНЗ «Рудана», сприяння у пришвидшенні робіт з газифікації району (завершився тендер і незабаром розпочинаються роботи) та ще багато добрих справ.

робочі моменти конференціїПершочерговими завданнями для організації є розвиток та зміцнення партійних рядів, активне сприяння щодо виконання програм та ініціатив.
У завершення доповіді голова партії охарактеризувала та засудила дії опозиції щодо роботи в парламенті та проведення їхньої акції «Вставай, Україно!», а також, даючи ділові настанови, підкреслила: «Кожна партія, йдучи на вибори, ставить за мету перемогу та отримання влади. Таку квоту довіри від народу України отримала наша політична сила. Але отримати владу на виборах – це одне, а утримати її, несучи повну відповідальність за народ, за державу, за кожного українця – це дещо інше. Тому єдиною командою разом з нашими обранцями, нашими прихильниками, конкретними справами під лозунгами «Від стабільності до добробуту», «З добром до людей» ми повинні і зможемо подолати усі перешкоди, труднощі і негаразди сьогодення. Заради майбутнього наших дітей, нашого народу, нашої держави й зокрема району зробимо усе від нас залежне, бо разом ми – сила!»
В обговоренні доповіді взяли участь делегати Людмила Романова, Наталія Швець, Микола Рудь, Наталія Кирилович, Володимир Корчагін, Віктор Чернашов. Усі вони визнали роботу організації задовільною, назвавши головним чинником успіху наполегливість, мудрість, толерантність та енергійність її лідера. Тож питання обрання голови партії, що стояло наступним у порядку денному конференції, вирішилося одноголосно. Всі підтримали кандидатуру саме Лідії Затинацької.
Делегати обрали учасників та запрошених на обласну конференцію і затвердили рішення.

Валентина РЯБОКОНЬ.

звіт Лідія Затинацька

На знімках: робочі моменти конференції.