Чечеліївська сільська рада – одна з тих, де заходи, визначені програмою розвитку «Центральний регіон-2015», здійснюються системно, планомірно, всеохоплююче.

З початку нового 2013 року тут основний акцент було зроблено на розвитку і вдосконаленні інфраструктури дитячих освітніх та виховних закладів, а також на ремонті і реконструкції закладів культури. Зокрема, були зведені дитячі спортивні майданчики поруч з дошкільним виховним закладом в Чечеліївці та біля Олександрівського сільського клубу. В останньому, до речі, розпочато капітальний ремонт: вже замінено електропроводку, зараз здійснюється ремонт глядацької зали та допоміжних приміщень. Як зазначив сільський голова Сергій Дяченко, поки що на здійснення цих робіт спрямовано 18 тис. гривень коштів сільської ради.

Крім того, тут не припиняються роботи в рамках програми енергоощадливості. Серед останніх об’єктів, де було встановлено теплозберігаючі склопакети – приміщення їдальні та умивальної кімнати в Чечеліївському ДНЗ, а також в сільській бібліотеці.

- Ми намагаємося не словами, а конкретними діями доводити кожному жителю нашої територіальної громади, що сільська влада є, що вона переймається тим, аби щодня  умови життя хоч у чомусь в наших селах ставали кращими, - говорить Сергій Павлович, - і нам, звичайно, приємно, коли громада з вдячністю оцінює наші такі зусилля.

Володимир КІФЕНКО.