З самого дитинства для Лідії Тищенко доля була нелегкою... Дитина війни, котра пережила багато жахіть і побачила те, що ніколи не зітреться з пам’яті. Потім, зовсім з юних літ, мусила тяжко працювати, і так все життя... Вона не жаліла себе ніколи, таким чином поступово відшліфовувався характер, формувалася власна думка та чітка позиція. Викликає захоплення стійкість, чесність і жага справедливості Лідії Тимофіївни. Саме завдячуючи цим чеснотам її всі поважають, прислухаються до порад. Вона користується авторитетом у односельчан, а свого часу – й у колег. Водночас, Лідія дуже добра та чуйна жінка, завжди радо допоможе, хто б не звернувся, намагається зрозуміти та розрадити. Вона співчутлива та милосердна.

Кохання всього її життя – чоловік Олександр. Разом подружжя прожило багато років душа в душу, оберігали один одного та цінували. Вони виростили двох прекрасних донечок – Інну та Вікторію. Лідія Тимофіївна й зараз залишається для них підтримкою та опорою, а донечки, у свою чергу, окутують матусю теплом і любов’ю. Її дівчатка уже давно повиростали та стали дорослими жінками, створили свої сім’ї. Інна та Вікторія дуже цінують і люблять свою маму. Кожна зустріч великої родини – це справжнє свято! Адже Лідія Тимофіївна – хороша мама, турботлива бабуся та щедра прабабуся.

28 березня їй виповнилося 80 років, тож з нагоди ювілею онучка Олена висловлює слова привітань:

- Дорога наша бабусю, від імені всіх нас – твоїх дітей і онуків – вітаємо тебе з днем народження. Спасибі тобі за життя, яке ти нам дала, за твою турботу та любов. Ми щиро вдячні за наше щасливе дитинство, за нашу юність і зрілість. Дякуємо тобі за те, що завжди залишаєшся поруч, що переживаєш все разом із нами. За твою життєву силу, за внутрішню красу, за добре серце і прекрасну душу. Низький тобі уклін! Дорога наша, будь завжди здоровою, хай у твоєму серці горить вогник любові, очі будуть сповнені щастям, а душа – спокоєм!

Побажаємо Лідії Тищенко частіше бути в колі своєї родини, бавитися з правнуками, радіти досягненням онуків і захоплюватися мудрістю своїх доньок!

Оксана Ліщенюк

На знімку: Лідія Тищенко у молоді роки.