Реорганізація СВК… ТОВ «Агрофірма «Маріампольська»… Особистий корпоративний конфлікт Міщаніна з новим керівництвом ТОВ «Агрофірма «Маріампольська»… Діти, що плачуть у коридорах ОДА, і розпухлі «від голоду», ледь не до розмірів «КамАЗів», жінки… Комерційні борці з корупцією, що перебувають на зарплаті у топ-корупціонерів… Партійні інтернет-ресурси – «фекальні насоси» з грузинським корінням, що цинічно смакують кожен виток конфлікту, щоденні псевдосенсації, що розмножуються, мов кролики, і які не мають нічого спільного з реальними подіями… Приїзд до Луганки авторитетного журі в складі чинів і рангів різних служб та рівнів – ОДА, РДА, юстиція, поліція, штатні «літописці» та проплачені плакальниці… Хто від цього у виграші? Давайте розберемося!!!

Конфлікт довкола ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» - це не що інше, як внутрішнє корпоративне протистояння. Костянтин Міщанін, внаслідок проведеної ним же реорганізації СВК, володіє 30% активів, ТОВ «Вермонт Альянс» - 70%. Разом Міщанін і ТОВ «Вермонт Альянс» володіють 100% ТОВ «Агрофірма «Маріампольська». Усе зрозуміло навіть школяреві: є 30% проти 70%. У чому ж, власне, конфлікт?! Хто блокує роботу підприємства і навіщо? Кому це вигідно? Давайте розберемося…

«Вермонт Альянс», представником якого я є, не потребує матеріальних засобів, техніки, паливно-мастильних матеріалів. Як я уже неодноразово заявляв на зустрічах – ми прийшли працювати! Так, працювати, заробляти й отримувати прибуток! Платити зарплату, виплачувати орендну плату за оренду паїв, розвивати виробництво! Сплачувати податки й розвивати інфраструктуру… ТОВ «Вермонт Альянс» уже не перший день є власником реорганізованого ТОВ «Агрофірма «Маріампольська», і нехай хоч одна людина вкаже бодай на один негативний крок з нашої сторони стосовно людей чи агрофірми! Усі звинувачення в незаконному захопленні та рейдерстві – це брехня Костянтина Міщаніна, який внаслідок власної жадібності та непорядності втратив контроль над підприємством. Іншими словами, Міщанін ще з 2015 року, на що вказують наявні документи, спланував і здійснював реорганізацію СВК разом із своїми компаньйонами – ТОВ «Глянець». Задум, загалом-то, хороший і прогресивний. Адже в Україні реорганізувалися, практично, усі СВК. ТОВ – це більш ефективна правова форма, працювати з ними простіше і прибутковіше. Тож чим залишився незадоволений Міщанін після реорганізації? Через що таке протистояння? Банально – через гроші. Великі гроші!!! Скоріше за усе, фірма «Глянець» була таким собі міні-банком для Міщаніна (оскільки СВК банки кредитують неохоче), тож на протязі досить тривалого часу «Глянець» матеріально підтримував збиткову діяльність СВК. А пан Міщанін, після реорганізації, зобов’язаний був повернути усі кошти «Глянцю»… Цього не сталося, оскільки гроші підприємливий криворізький Остап Бендер вкладав не в СВК, а у власний бізнес в криворізькому регіоні… Іншими словами, пан Костянтин просто «кинув» своїх компаньйонів з ТОВ «Глянець». Ну а ті, в свою чергу, не передали Міщаніну 70% активів ТОВ «Агрофірма «Маріампольська»… То хто ж у підсумку рейдер – ТОВ «Вермонт Альянс», яке документально придбало 70% власності? Чи колишній директор СВК Міщанін, який з самого початку намагається усіх «водити за носа»?

До речі, місяць тому в особистій розмові зі мною пан Міщанін не відкидав можливості «відкупити» його частку в ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» за 1,5 млн доларів. А інакше він нас на підприємство не допустить… Так кому вигідний конфлікт? Звичайно ж, жадібному парубку Костянтину! І плювати йому на те, що люди без зарплати, а підприємство падає в податкову безодню, маючи на сьогодні уже 900 тисяч боргу! Зате у Кості Бендера все добре! У нього ж бізнес у Кривому Розі… А як же люди? А коли він думав про людей? Про вас?! Люди, одумайтеся, вас просто використовують цинічні ляльководи, які через жадібність Міщаніна просто відпали від годівниці! Вони розуміють, що керівництво ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» не дозволить їм красти так, як це було при СВК, та дурити людей з року в рік байками про неприбутковість тваринництва.

Поки готувався цей матеріал, мені зателефонував директор ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» В. Тітаренко і розповів, що його подвір’я обклали автопокришками і підпалили! Звинувативши його в тому, що він виплачує заробітну плату!!! Це все, що потрібно знати заступникові голови ОДА Коваленку про «голодних дітей» та голодуючих працівників! Кожен, хто брав участь у спробі підпалу будинку, відповість за свої дії в кримінальному порядку!

Звертаюсь особисто до гр. Міщаніна, а також до його тітушок – Лоскутова, Негрі, Дудука, Мазурця, Післякової, Кринуненка, Пархомчука, Фурси… За усі свої протиправні дії по блокуванню роботи ТОВ «Агрофірма «Маріампольська», і організації масових безчинств ви відповісте в кримінальному порядку згідно з законами України. Новітньої «ЛНР» в Луганці не буде!

Шановні працівники ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» та пайовики господарства! Не ведіться на провокації Міщаніна та його ланцюгових псів! Вони просто використовують вас для дестабілізації ситуації, створення страшних картинок та матеріального шантажу своїх компаньйонів! Незважаючи на потуги тітушок Міщаніна, ТОВ «Агрофірма «Маріампольська» працюватиме! Зарплату будемо виплачувати… Правда переможе! До зустрічі!

Сергій Петрович Чубченко, офіційний представник ТОВ «Агрофірма «Маріампольська»

Матеріал оприлюднюється на засадах комерційної інформації згідно Договору № 126 від 15.05.2018 р.

Квитанція про оплату публікації № 14 від 29.05.2018р.

Від редакції: ми знову нагадуємо, що не поділяємо позиції, висловленої в публікації, за зміст і достовірність наведених фактів відповідальність несе автор. Разом з тим, уже вкотре звертаємося до Костянтина Володимировича Міщаніна або до уповноважених ним представників СВК (чи колишнього СВК?) із закликом оприлюднити і свою версію перебігу подій, що призвели до конфліктної ситуації. Адже, звісно, за тим контентом публікацій, що подаються зараз районкою , може скластися враження про однобокість висвітлення. Однак така «однобокість» є наслідком не упередженої позиції колективу редакції, а небажанням саме правління СВК розповісти читачам районки, зокрема, про те, що їм відомо про факти підробки документів (якщо такі справді мають місце) та про причетних до цього осіб. Та й узагалі, чому, на їх думку, саме в Луганці стала можливою ситуація, що спричинила напругу серед людей і викликала такий широкий резонанс не лише в області, а уже й по всій державі?