Запрошення до участі у Конкурсі

  1. Організація громади «Іскрівчани» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в лікарській амбулаторії с. Іскрівка. Капітальний ремонт системи опалення з встановленням піролізного котла», що знаходиться за адресою: провулок Набережний, 7, с. Іскрівка, Петрівський район. Роботи передбачають заміну системи опалення з встановленням піролізного котла, прочищення опалювальних радіаторів, будівництво димової труби, влаштування ганку, дверей в теплогенераторній.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

  1. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Іскрівська сільська рада, вул. Інгулецька, 22, с. Іскрівка, Петрівський район. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 11.00, 22.01.2016 р., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
  2. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: голова ГО «Іскрівчани» Тороп Юлія Григорівна, тел.0671091973.