Шановні земляки-аграрії Кіровоградщини!

Від імені депутатів обласної ради щиро вітаю з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!

З давніх-давен Кіровоградська земля славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша область була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій.

І не дивно, що серед вас, працівників сільського господарства, багато депутатів місцевих рад, управлінців, адже ви живете на рідній землі, розвиваєте свою малу Батьківщину, вам довіряють люди, і відверто кажучи – саме на вас сьогодні тримається село, а значить і вся Україна.

Вклоняюся і висловлюю глибоку подяку всім працівникам сільського господарства не тільки за щоденну невтомну працю, а й за допомогу нашим військовим. Ваш внесок неоціненний не тільки у продовольчу безпеку країни, а й у збереження її незалежності та кордонів.

Гарних врожаїв і мирного неба!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники сільського господарства!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Висловлюємо глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі - мир і спокій.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та спо-дівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Районна державна адміністрація

Районна рада

 * * *

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо країни, це хвала мозолястим рукам, які знають справжню ціну хліба!

Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідний край та нашу Україну, примножуєте її успіхи і досягнення.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. І лише спільними зусиллями, єдністю та згуртованістю ми зможемо максимально зміцнити потужність і конкурентоспроможність вітчизняного сільськогосподарського виробництва.

Тож хай щедро родять ниви, над нами буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі панують добро та злагода!

З повагою народний депутат Анатолій Кузьменко